Політика конфіденційності та захисту персональних даних

Дата внесення останніх змін: 04/11/2021

Справжня політика конфіденційності і захисту персональних даних (далі - Політика) розроблена відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI, вимогами Директиви 2002/58 / EC Європейського Парламенту та Ради від 12 липня 2002 року, щодо обробки персональних даних і захисту конфіденційності в секторі електронних засобів зв'язку (Директива про конфіденційність і електронні засоби зв'язку) та Регламенту (ЄС) 2016/679 Європейського Парламенту та Ради від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб стосовно обробки персональних даних та про вільне переміщення таких даних і скасування Директиви 95/46 / EC (далі - Закон).

Ми відповідально ставимося до обробки і зберігання персональної інформації споживачів послуг HR Energy, а також відвідувачів сайту https://hrenergy.org/.
Персональна інформація - будь-яка інформація про особу, яка дозволяє прямо або побічно ідентифікувати цю особу, включаючи персональні дані, в розумінні законодавства про захист персональних даних.

Ця Політика конфіденційності містить опис різновидів персональної інформації, які ми отримуємо від користувачів наших сайтів (у тому числі, мобільної версії сайту) і клієнтів HR Energy. Крім того, у цьому документі ми детально описуємо способи і методи збору та обробки вашої персональної інформації.


Інформація, яку ви нам надаєте

HR Energy збирає і обробляє наступну інформацію: ім'я, прізвище та по батькові користувача (клієнта), поштова адреса, адреса електронної пошти та телефон. Ми збираємо тільки ті дані, які ви надаєте нам добровільно. Наприклад, ми можемо збирати персональну інформацію (дані вашого загальнодоступного профілю соціальної мережі) для того, щоб отримати від вас відгук про наші послуги, або ж ми запитуємо інформацію про місцезнаходження для реєстрації на сайті, з метою надання послуг або участі в акціях. Ви маєте право не надавати нам цю інформацію, але в цьому випадку, наш сайт і сервіси можуть працювати неправильно або ж частина їх функціоналу виявиться недоступною.

Крім того, коли ви відвідуєте наші web-сайти, ми можемо отримувати певну інформацію про вас автоматично. Така інформація може включати: ваш IP-адресу, відомості про операційну систему вашого комп'ютера / мобільного пристрою і тип браузера, тип вашого пристрою, унікальний ідентифікатор пристрою (UDID) або ж ідентифікатор мобільного устаткування (MEID) вашого мобільного пристрою, адреса сайту, на якому була розміщене посилання про нас і інформацію про сторінки, які ви відвідали на нашому веб-сайті.

Ми можемо використовувати зазначену інформацію для управління, технічного обслуговування і налаштування нашого web-сайту і сервісів. У цій Політиці конфіденційності ми також надаємо додаткову інформацію про те, як ми використовуємо файли «cookie».


Мобільні пристрої та інформація про місцезнаходження

Мобільні версії наших сайтів, з вашої окремої згоди, можуть отримувати точну інформацію про точне місцезнаходження мобільного пристрою, використовуючи технології GPS, Wi-Fi, Bluetooth або з огляду на відстань до найближчої базової станції мобільного зв'язку.

HR Energy використовує цю інформацію для надання послуг, в залежності від вашого місцезнаходження, наприклад, при пошуку живих заходів у вашій країні і вашому місті, або визначення спеціальних пропозицій для жителів вашого регіону, які можуть бути вам цікаві, або ж для персоналізації вашого взаємодії з HR Energy.

Ви завжди можете відкликати згоду на визначення вашого місцезнаходження, яке ви надали компанії HR Energy, відключивши збір даних про місцезнаходження в налаштуваннях вашого пристрою або вашого браузера. Якщо ви хочете відключити послугу визначення місця розташування на вашому мобільному пристрої, радимо звернутися до вашого провайдера послуг мобільного зв'язку або виробника мобільного пристрою. Якщо ви хочете, щоб ми видалили інформацію про місцезнаходження, будь ласка, надішліть нам повідомлення, звичайною або електронною поштою, за адресою, вказаною нижче. Будь ласка, зверніть увагу, що після видалення зазначених даних, деякі сервіси можуть працювати неправильно.


Метод та місце обробки персональної інформації

Метод обробки

Обробка персональних даних здійснюється з використанням комп'ютерів і (або) засобів автоматизації відповідно до організаційних процедур і методів, які відповідають цілям збору даних.

У деяких випадках персональна інформація, що збирається може бути доступна певним категоріям відповідальних осіб компанії HR Energy (оператора даних), пов'язаних із забезпеченням функціонування сайту (таким як адміністрація, відділ продажів, відділ маркетингу, колл-центр, юридичний відділ, системні адміністратори), або стороннім організаціям (таким, як незалежні постачальники технічних послуг, поштові організації, постачальники послуг хостингу, компанії - постачальники інформаційних технологій, служби зв'язку), яким ми доручаємо, при необхідності, виконувати функції обробника даних. Ви можете додатково запросити перелік зазначених осіб у нас.

Місце обробки даних

Дані обробляються в операційних офісах HR Energy і у будь-яких інших місцях, де займаються їх обробкою. За додатковою інформацією слід звертатися до нас (оператору даних і власника бази даних).


Використання персональної інформації

З метою надання послуг, ваша персональна інформація може бути використана і оброблена всередині компанії HR Energy. Будь-яке використання вашої персональної інформації всередині компанії HR Energy здійснюється відповідно до цієї Політики конфіденційності. Час від часу, ми можемо направляти вам повідомлення, що містять маркетингову та рекламну інформацію про наші продукти та послуги, акційні пропозиції і т.д. Якщо ви не надасте нам письмової згоди на отримання зазначених повідомлень, ми не будемо їх надсилати.

HR Energy має право залучати інші компанії для організації рекламних кампаній для надання послуг. Ці компанії також можуть отримати доступ до частини вашої персональної інформації, лише в тій частині, в якій це необхідно для надання послуг, при цьому, вони не мають права використовувати її для будь-яких інших цілей.

HR Energy не продає, не передає і не повідомляє персональну інформацію клієнтів і користувачів сайту третім особам, які не входять в компанію HR Energy. Але, за вашою згодою, ми можемо іноді направляти вам маркетингову інформацію від імені одного з наших партнерів про пропоновані товари і послуги, які можуть вас зацікавити. Ми також можемо запитати вас, чи бажаєте ви отримувати маркетингові матеріали наших бізнес-партнерів. Якщо ви погодитеся на отримання розсилки, ми не станемо повідомляти вашу персональну інформацію цим партнерам, а будемо направляти вам матеріали на вашу адресу електронної пошти від імені цих партнерів.

HR Energy зберігає за собою право використовувати і повідомляти будь-яку інформацію про вас у випадках, прямо встановлених законом, нормативно-правовим актом, з метою захисту цілісності наших сервісів і захисту прав або ж з метою сприяння правоохоронним органам в розслідуванні злочинів і забезпеченні громадської безпеки.

Захист особистих даних


HR Energy робить всі комерційно обґрунтовані заходи для запобігання несанкціонованого доступу до персональної інформації і даних, отриманих в процесі користування сайтом або послугами HR Energy. Ми прагнемо захищати ваші персональні дані, проте ми закликаємо вас дотримуватись всіх доступних заходів обережності для захисту ваших персональних даних під час їх передачі. Для цього частіше міняйте паролі, використовуйте комбінації літер та цифр, а також користуйтеся безпечним браузером.

Забезпечення інформаційної безпеки дітей

Веб-сайт https://hrenergy.org/ і послуги HR Energy не орієнтовані на залучення уваги дітей і неповнолітніх. HR Energy навмисно не займається збором персональних даних дітей і осіб молодше 18 років і не направляє їм ніяких запитів на надання персональної інформації.

Доступ до інформації

Ви повністю контролюєте всю персональну інформацію, яку надаєте нам. Ви маєте право у будь-який уточнити або змінити особисту інформацію, яку ми від вас отримали, або ж змінити налаштування отримання рекламної та маркетингової інформації від нас і наших партнерів. Ви маєте право у будь-який час попросити нас видалити всю зібрану про вас інформацію (право на забуття). Для цього надішліть нам повідомлення електронною поштою або лист, за вказаною нижче адресою.

Cookie-файли, web-маяки та інші технології

Сайт https://hrenergy.org/ збирає інформацію про вашу поведінку на нашому сайті і відвідування сторінок сайту, з метою отримання статистики відвідувань і ефективності використання сайту, формування персонального підходу і адаптації наших сервісів до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких - cookie-файли. Це дані, які веб-сайт може відправити вашому браузеру, і вони будуть збережені на вашому комп'ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом.

Найчастіше cookie-файли використовуються для оцінки ефективності роботи веб-сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів і тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих і відвідуваних тем і сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збору будь-якої персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом і його перевагами. З плином часу ця інформація дозволяє поліпшити досвід комунікації.

Cookie-файли зазвичай ділять на сесійні і постійні. Сесійні cookie-файли допомагають ефективно переміщатися по веб-сайту, таким чином, що один раз запитана в рамках сесії інформація вже не буде запитуватися знову. Сесійні cookie-файли зберігаються в тимчасовій пам'яті і стираються з закриттям браузера. Постійні cookie-файли зберігають призначені для користувача налаштування для поточних і наступних візитів (наприклад, спрощують авторизацію на сайті - дозволяють запам'ятати облікові дані користувача). Вони зберігаються на жорсткому диску комп'ютера або на накопичувачі мобільного пристрою і активізуються через запуск браузера. Ми використовуємо постійні cookie-файли для збереження інформації, наприклад, про мову і країні користувача.

Якщо ви не бажаєте більше отримувати файли «cookie» або ж якщо ви хочете щоб вас інформували про отримання «cookie», налаштуйте ваш веб-браузер. Однак, якщо ви вимкнете всі файли «cookie», ви не зможете скористатися деякими сервісами і функціями сайту.

Спрямована (таргетована) реклама

Ми використовуємо файли «cookie», Google Remarketing Tag, Facebook Pixel і інші рекламні технології для того, щоб направляти вам рекламу відповідно до ваших індивідуальних інтересів та уподобань. Цей розділ нашої Політики конфіденційності надає додаткову інформацію з цього питання.

Ви можете бачити персоніфіковану рекламу HR Energy в мережі Інтернет, яка заснована на ваших інтересах. Ці дані дають нам можливість налаштувати звернення до користувача і клієнта з урахуванням його демографічних інтересів, а також використовувати контекстну рекламу і персоніфікувати пропозицію послуг. Ми використовуємо цю інформацію, щоб відображати рекламу, яка може вас зацікавити. Цей процес допомагає HR Energy оцінювати ефективність маркетингових інструментів та рекламних кампаній.

Посилання на інші сайти

Якщо ви відвідуєте сторонні сайти, які не обслуговуються HR Energy, переходячи за посиланнями, розміщеними на нашому сайті, вам необхідно ознайомитися з їх умовами конфіденційності та іншими принципами роботи. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності та практику збору даних інших компаній, і будь-яка інформація, яку ви надаєте таким компаніям, збирається ними відповідно до їхньої Політики конфіденційності.

Інші сайти і онлайн-сервіси HR Energy

Всі сайти і онлайн-сервіси компанії HR Energy, підкоряються цій Політиці конфіденційності. В процесі надання послуг, компанія HR Energy зобов'язується суворо виконувати вимоги цієї Політики конфіденційності.

Внесення змін до Політики конфіденційності

Ми маємо право в будь-який час вносити зміни в цю Політику, розмістивши на цій сторінці https://hrenergy.org/privacy. Ми наполегливо рекомендуємо часто перевіряти цю сторінку і дату внесення останніх змін, зазначену у верхній частині сторінки.

У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними в Політику, ви повинні припинити користуватися сайтом і послугами HR Energy та можете вимагати, щоб ми видалили вашу персональну інформацію.

Правила забезпечення конфіденційності персональних даних поширюються на всю персональну інформацію користувачів сайту https://hrenergy.org/ та клієнтів компанії HR Energy, якою ми володіємо, незалежно від методу збору і способу її отримання.

Правова інформація


Ця Політика конфіденційності відповідає вимогам законодавства України про захист персональних даних, а також вимогам законодавства більшості країн СНД і містить докладні відомості про дані, що збираються, мету, способи їх збору, обробки, використання і захисту.


Наші контакти:

HR Energy
Реєстраційний номер ЄДРПОУ 3604507039
Тел.: +38 095 335 57 67
e-mail: office@hrenergy.org


Made on
Tilda